• Luni, Februarie 22, 2021

Dorim sa va informam ca incepand cu luna Februarie 2021 am devenit partener direct ROTLD pentru inregistrarea numelor de domenii cu extensia .ro.

Astfel, vom putea sa oferim domenii .ro la preturi mult mai avantajoase ca pana acum - inregistrare la pretul de 7.99 Euro si prelungire la doar 8.99 Euro. Preturile nu includ TVA (19%).

Pentru a transfera domeniul in contul nostru de registrar vom avea nevoie de cheia de transfer, cheie care se va obtine direct de la ROTLD si o sa fie trimisa pe adresa Dvs de email.

Cum obtinem cheia de transfer?

Navigam pe site-ul RoTLD.ro -> Domenii .RO -> Administrare Online (si ne resetam parola de acces in contul de client RoTLD). Odata autentificati in cont, navigam in meniul Cheie de Autorizare -> Transfer la alt registrar. Cheia de autorizare o sa fie transmisa pe email-ul Dvs, iar ulterior trebuie comunicata echipei NAMEBOX.

In cazul in care doriti sa realizam noi aceste operatiuni Dvs trebuie doar sa ne transmiteti prin forward mail-urile primite de la RoTLD. Forward-ul se realizeaza catre adresa noastra office@namebox.ro iar ulterior o sa ne ocupam de tot procesul de transfer si de aplicarea reducerii de pret pentru viitoarele prelungiri si inregistrari.

Noul parteneriat incheiat cu RoTLD vine in sprijinul Dvs cu preturi mai mici si o administrare mai usoara, direct din contul de client NAMEBOX.

Va multumim ca utilizati serviciile noastre!

Echipa NAMEBOX.RO
0264334455 | 0264556677
office@namebox.ro