• Luni, Aprilie 10, 2023

Avem plăcerea de a anunța lansarea serviciului nostru de realizare a magazinelor online, folosind platforma Cs-Cart. Suntem mândri putem oferi toate integrările necesare cu procesatorii de plați, curieri și softul de facturare, pentru a ajuta gestionați eficient toate aspectele legate de vânzări online.

În plus, suntem conștienți de cât de important este să nu pierdeți informații valoroase în timpul migrării către o noua platforma eCommerce. De aceea, suntem bucuroși să vă oferim și serviciul de migrare a produselor, clienților și a altor informații relevante de pe actuala dvs. platformă eCommerce.

Preturile noastre sunt competitive și pornesc de la 1990 Euro pentru un pachet care conține tot ceea ce aveți nevoie pentru a începe vânzarea online. Cu o experiență vastă în domeniu și o echipă de experți în platforma Cs-Cart, suntem siguri că vom putea oferi soluția perfecta pentru nevoile dvs. de comerț electronic.

Pentru mai multe informații despre serviciile noastre de realizare magazine online pe platforma Cs-Cart, puteți vizita link-ul nostru https://www.namebox.ro/realizare-magazin-online/ sau ne puteți contacta direct la numărul de telefon +40 264 33 44 55 sau prin e-mail la adresa office@namebox.ro.

Vom fi bucuroși să vă oferim toate informațiile suplimentare de care aveți nevoie și să vă ajutam să luați decizia potrivita pentru afacerea dvs. online.