• Joi, Iulie 6, 2023

Programul de Afiliere

Prin intermediul programului nostru de afiliere, puteți câștiga până la 25% din valoarea fiecărui pachet de găzduire web shared comandat. În cazul serverelor VPS și serverelor dedicate, comisionul este de 15%. Este important de reținut faptul că serviciul de înregistrare domenii nu este inclus în programul de afiliere. Comisionul este recurent și se aplică pe întreaga perioadă în care serviciul este prelungit.

Cum Functioneaza?

Fiecare afiliat va primi un link unic de referință în formatul http://www.my.namebox.ro/aff.php?aff=001. Atunci când un vizitator de pe site-ul dumneavoastră accesează site-ul nostru prin acest link unic de referință, sistemul nostru înregistrează automat serviciile comandate de client. După efectuarea plății pentru servicii, veți putea vedea în contul de afiliat comisionul de până la 25% din valoarea serviciilor comandate.

Plata comisioanelor se va face după un termen de 30 de zile, dacă suma minimă atinge 200 RON. În cazul plăților online, termenul de plată al comisioanelor poate fi prelungit până la 60 de zile, în scopul prevenirii fraudelor și asigurării unui proces sigur.

Condiții de plată: în ceea ce privește plățile comisioanelor, vă informăm că acestea pot fi efectuate numai către persoane juridice, pe baza unei facturi de servicii. Acest lucru se datorează cerințelor noastre interne și obligațiilor fiscale. Prin urmare, pentru a primi comisioanele dvs., vă rugăm să furnizați o factură de servicii emisă în numele entității juridice cu care sunteți asociat. Asigurați-vă că factura conține informațiile necesare pentru a efectua plata în mod corect și în conformitate cu reglementările legale.

Atenție! Nu este permisă retragerea comisioanelor înregistrate de pe același cont de client, dar pentru firme diferite. Comisionul înregistrat dintr-un cont de client diferit al aceluiași proprietar va fi anulat automat la momentul retragerii.