• Vineri, Noiembrie 3, 2023

Stimați clienți,

Ne angajăm să vă oferim servicii de calitate și soluții fiabile pentru a asigura continuitatea și securitatea afacerii dumneavoastră online. În acest spirit, dorim să vă informăm despre o actualizare importantă privind tarifele serviciului nostru de backup zilnic pentru serverele VPS (se aplică doar pentru cei care dețin un server VPS) ca urmare a majorării aplicată de furnizorul nostru.

Începând cu data de 1 decembrie 2023, soluția noastră completă de backup zilnic, care include atât licența de Synconix, cât și storage-ul aferent, va fi facturată la un preț unitar de 10 Euro + TVA pe lună.

Acest nou preț este fix. El acoperă integral costurile licenței de Synconix pe care noi o achiziționăm de la furnizor, precum și serviciul de storage necesar pentru backup-urile zilnice.

Ne dorim să subliniem că această ajustare tarifară ne va permite să continuăm să vă oferim un serviciu de backup robust și de încredere, asigurându-vă că datele dumneavoastră sunt protejate eficient și constant.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm de angajamentul nostru constant de a vă furniza soluții de top care să răspundă nevoilor dumneavoastră în continuă schimbare.

Pentru orice întrebări sau clarificări, echipa noastră de suport clienți este la dispoziția dumneavoastră.

Cu respect,
Precup Vasile
NAMEBOX SRL