• Duminică, Decembrie 10, 2023

Dragă comunitate NameBox,

Sperăm că acest mesaj vă găsește în cea mai bună stare și cu bucuria că sunteți parte din familia noastră de clienți. Azi, dorim să vă aducem la cunoștință o schimbare importantă care va afecta serviciile noastre de web hosting shared.

În ultimul an, am muncit neîncetat pentru a vă oferi cele mai bune servicii de găzduire web shared și pentru a menține prețurile la niveluri competitive. Cu toate acestea, suntem obligați să vă anunțăm o majorare de preț de 15% pentru toate serviciile noastre de web hosting shared, începând cu data de 11.12.2023. Această schimbare de preț este necesară pentru a face față costurilor crescute cu care ne confruntăm în prezent și se aplică doar comenzilor noi realizate începând cu această dată.

De ce majorăm prețurile?

  1. Costurile Energiei Electrice: Unul dintre principalele motive pentru această majorare este creșterea semnificativă a costurilor energiei electrice necesare pentru a menține funcționala infrastructura noastră. Ne-am asigurat întotdeauna că serverele noastre rulează la cele mai înalte standarde de performanță, dar această performanță vine cu un cost crescut al consumului de energie.

  2. Licențe JetBackup și cPanel: Costurile pentru licențele JetBackup și cPanel, care ne permit să vă oferim cele mai bune funcționalități și servicii, au crescut și ele în ultimul an și o crească din nou începând cu Ianuarie 2024. Pentru a continua experiența excelentă cu platformele noastre, trebuie să ajustăm prețurile pentru a acoperi aceste costuri suplimentare.

Ce vă oferim în schimb?

Înțelegem că o majorare de preț poate ridica întrebări și îngrijorări, dar vrem să vă asigurăm că vom continua să vă oferim servicii de cea mai înaltă calitate. În plus, dorim să vă recompensăm pentru loialitatea voastră. Așadar, vă promitem următoarele beneficii:

  1. Suport Tehnic de Excepție: Echipa noastră de suport tehnic va rămâne disponibilă 24/7 pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau probleme legate de serviciile noastre. Ne dorim să menținem nivelul excelent de suport tehnic cu care v-ați obișnuit până acum.

  2. Domeniu .ro Gratuit: Pentru clienții care plătesc serviciile noastre anual, vom oferi în continuare un domeniu .ro gratuit. Este o modalitate de a vă mulțumi pentru încrederea acordată și pentru fidelitatea voastră.

  3. Coduri de Reducere: Vă vom oferi mereu opțiuni pentru a economisi. Avem în plan să oferim regulat coduri de reducere speciale, precum cel actual care oferă 15% reducere la plăți utilizând codul GO15NOW.

Ne pare rău că suntem nevoiți să luăm această măsură, dar suntem hotărâți să vă oferim în continuare cele mai bune servicii de găzduire web shared. Înțelegem că prețurile mai mari pot genera întrebări, așa că suntem aici pentru a vă răspunde la orice nelămurire aveți.

Vă mulțumim din suflet pentru înțelegere și pentru că ați ales NameBox drept furnizorul vostru de servicii de găzduire web. Continuăm să lucrăm din greu pentru a vă oferi cele mai bune soluții și servicii.

Cu respect,
Echipa NAMEBOX