• Miercuri, Februarie 14, 2024

Dorim să vă informăm despre o schimbare importantă în opțiunile noastre de plată, care va avea loc imediat. În vederea simplificării procesului de plată și a îmbunătățirii experienței dvs. cu serviciile NAMEBOX, am luat decizia de a ajusta metodele noastre de plată disponibile.

Ce se schimbă?

Începând de astăzi, contul nostru de la Banca Transilvania (BT) nu va mai fi disponibil pentru efectuarea plăților. Această decizie vine în urma încetării colaborării noastre cu Banca Transilvania, dorind să ne concentrăm pe optimizarea și eficientizarea serviciilor bancare pentru dvs.

Cum puteți efectua plățile?

Pentru a vă asigura că procesul de plată este cât mai convenabil și sigur posibil, vă încurajăm să utilizați conturile noastre disponibile la ING și INTESA SANPAOLO pentru toate tranzacțiile viitoare. Detaliile acestor conturi sunt clar afișate pe facturile fiscale emise, asigurându-vă astfel acces ușor și rapid la informațiile necesare efectuării plăților.

Plata cu Cardul prin LibraPay

De asemenea, plata cu cardul este disponibilă ca opțiune convenabilă și sigură. Plățile pot fi efectuate direct din contul dvs. de client, utilizând procesatorul de plăți cu cardul LibraPay. Aceasta reprezintă o metodă rapidă și ușoară de a efectua plăți, asigurându-vă că serviciile NAMEBOX rămân la dispoziția dvs. fără întrerupere.

Ce trebuie să faceți?

Vă rugăm să actualizați metoda dvs. de plată la una dintre opțiunile disponibile menționate mai sus, dacă în trecut ați optat pentru plata prin Banca Transilvania. Această schimbare ne va ajuta să continuăm să vă oferim servicii de înaltă calitate, în timp ce menținem securitatea și eficiența procesului de plată.

Conturile noastre bancare:

ING Bank
RO32INGB0000999902838749
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Intesa Sanpaolo Bank
RO29WBAN006296139628RO01
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
TREZORERIA STATULUI
RO78TREZ1015069XXX008933

Pentru orice întrebări sau clarificări, echipa noastră de suport clienți este întotdeauna disponibilă să vă asiste. Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare în această perioadă de tranziție.

Cu respect,
Echipa NAMEBOX